ресурси

 

August 2022
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Покана - 12. 05. 2012 г., 11:00 - 13:00 ч.

Има дни, които пулсират от събития и възможности и ти се иска да се клонираш, за да бъдеш навсякъде. Един от тези дни безспорно е 12. 05 .

Заради мащабната кампания на бТВ Да изчистим България!, с която се цели да се  привлекат максимален брой хора към опазване на чистотата в нашия град и нашата държава;

заради големия празник Фамилатлон на “Асоциация Родители”, чрез който обръщат внимание на важността на спорта за здравето на цялото семейство;

и защото през тази седмица празнуваме 5 години от началото на първата група за игра у нас – “Плейгрупа Приятели”. Едно събитие, което свързваме и с началото на идеята за родителския кооператив “Плейцентър Приятели.”

И така, нашето предложение към всички, които се чувстват свързани с “Плейгрупа Приятели”, “Плейцентър Приятели”, “ЕкоЦентър Приятели”; към хората от квартал “Белите брези”, към всички наши приятели и хора, които искат да се запознаят с нас и да научат повече за дейността ни:

Заповядайте между 11:00 и 13:00 ч. в “ЕкоЦентър Приятели” – кварталната градинка в ж.к. “Белите брези” , която “Плейцентър Приятели изгради с финансовата подкрепа на “Фондация ЕкоОбщност” и с много доброволен труд от нашите членове и от десетки други познати и непознати хора. Да я почистим, да посадим върбови клонки с надеждата да се хванат и да направят поредния елемент от приключенската пътека – жив тунел, след което – да се почерпим за годишнината и да се отправим към Южния парк, където да се включим във Фамилатлона.

Ако имате желание да се включите като доброволец в почистването и засаждането, можете да си вземете ръкавици, чувал, лопата, кирка и каквото прецените; ако нямате, пак елате!

Ако имате желание да организирате някакво интересно занимание за децата на доброволците, също сте добре  дошли и ще се радваме да се включите. Моля, пишете ни предварително, ако имате желание да участвате.

При всички случаи, елате, за да преживеем отново радостта да сме заедно и да правим нещо позитивно и хубаво за децата и за околната среда.  Очакваме ви!

Comments are closed.