ресурси

 

December 2021
M T W T F S S
« Nov    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Програма за декември

Скъпи приятели, и този месец сме подготвили множество интересни занимания и срещи за вас и вашите деца, за да се потопим заедно в магията на Коледа, да подготвим украсата за дома и да споделим с децата си важните неща, които свързваме с този светъл празник.

Този месец стартираме нов модул практически семинари на тема Развитието на детето, с водещ Анна Трошева, специален педагог и преподавател в СУ. Срещите са част от проекта ни ‘Алтернативни модели на грижите за деца’, осъществяван с подкрепата на фондация ОАК .

Можете да разгледате всички занимания по дни и часове, в секция ‘програма’

Ще се радваме да ви виждаме отново и отново при нас. “Плейцентър Приятели” е сдружение на родители, което работи по различни проекти в подпрепа на децата и техните родители. Това е също мястото, където можем да се срещаме заедно с децата си, за да работим по тези проекти, но също и мястото, където можем просто да поиграем с децата си или да научим нещо ново и важно за тях, тяхното развитие, техните чувства и нужди и как по-добре да се грижим за тях и да им показваме обичта си. “Плейцентър Приятели” се ръководи от принципите на социалното предприемачество и не гони финансова печалба; опитваме се да постигнем единствено финансова устойчивост, за да можем да следваме мисията си. Затова вашето участие е важно за нас. Вашите редовни посещения са начинът да подкрепите нашето начинание!

Comments are closed.