ресурси

 

August 2022
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Приятелите и приятелството

приятелско_сърцеИдва 14 февруари – повод за различни интерпретации, харесване или нехаресване на чуждата традиция и нейната комерсиализация. В “Плейцентър Приятели”  посвещаваме седмицата на приятелите и приятелството, защото знаем колко важно е за децата, и не само за тях, да имат постоянни контакти с едни и същи хора; да споделят общи интереси, любими занимания или мечти; да обменят играчки или идеи; да си помагат, споделят, да имат нужда един от друг.

Затова и в “Плейцентър Приятели” особено се стараем да изградим общност от постоянни посетители, които идват не само заради мястото и заниманията, а най-вече заради хората, които очакват да срещнат. Понякога е лесно да отидеш на среща с приятели; друг път се налага да преодолееш доста препятствия… но пък си струва усилието, особено ако знаеш, че и приятелите ти са преодолели редица трудности, за да дойдат на среща с теб.

Ето поканите ни за срещи с приятели през следващата седмица:

Занимания за деца до 3 г. с придружител:

Сряда: Aрт ателие с Теди – картичка за приятел.

Четвъртък: Общуване с бебето и детето с Анастасия: Критичната възраст между 2 и 3 години или така наречения детски пубертет –2 част. И този четвъртък групата е пълна, но можете да заявите желание за повторение на темата във вторник, 16. 02 от 16:30 ч.

Петък: Английски приказки и песнички с Ади.

За по-големите (над 3 г.) предлагаме и полудневна занималня “Училище “Вълшебната гора” с нашата прекрасна учителка Теди и участие на родители. През този месец работим усилено по изготвяне на учебна програма, така че докато играят, децата да могат и да научат полезни и важни за развитието им деца.

За още по-големите деца (над 5 г.) препоръчваме Музикалните пътешествия с Маргарита в събота от 10.30 до 12.30ч. Тази седмица: слънчева Португалия!

А за родителите имаме специално много романтично издание на групата Психодрама за родители с Люба в събота от 16:00 ч.: Темата е “За любовта между партньорите и след появата на детето”. Нека не забравяме, че най-важното условие за щастливото детство на децата ни не са скъпите играчки, забавления или учебни програми, а любовта, която ги обгражда – не само любовта, насочена към тях, но и любовта, която цъфти около тях.

Comments are closed.