ресурси

 

June 2021
M T W T F S S
« Nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Сезонът на приключенията

Приятели деца пътешественициВсяко дете си мечтае за лятото и дълго чаканата ваканция. Приключенията предизвикват въображението на всеки ъгъл, при всяка площадка за игра и всяка среща с приятели. Но днешните възрастни сигурно помнят поне един летен ден от детството, в който скучаят сами в града, докато верните другари са се разпръснали кой на море с мама и татко, кой при баба на село или някъде на екскурзия. А представете си цяла една такава седмица без достатъчно приятели и игри – беше си вече цяла вечност. Кой не си е мечтал тогава за нови приятели и различни пътешествия в дългите подмамващи летни дни?

Можем да подарим на децата си няколко по-различни дни.  Макар и в града, нека вземем детето си за учител и да ”изследваме” летните улици по друг начин  – на изложба вместо на покупки, на забавление при открита сцена, до зоологическата градина или дори до онзи парк, където никога не стигаме, защото ни се струва далечен в късите зимни дни. А защо не и на пикник на полянка в покрайнините на града?

В Плейцентър “Приятели” имаме предложения как да разнообразим градската ви ваканция и ще се радваме да се присъедините:

Сряда, 21.07, 10:30: Група за игра с Милена: тайните на водата и нейните обитатели

Петък, 23.07, 10:30: Група за игра с Ади: Хей ръчички, хей ги две и юнака с двата крака – частите на тялото

Продължава записването за цяла поредица от приключения в Лятно училище “Пътешественици” за деца от 3 до 9 години. Тъй като сезонът е и на отпуски освен на приключения, то има възможност за седмични посещения. Записването продължава до 26.07, а заниманията започват на 02.08.

Приемаме участници и в отделни модули от програмата на училището: в Театралната работилница “Най-голямото богатство” съвместно с театър “Мечтатели”  децата ще се почувстват като истински актьори, а Градинарството за деца “Вълшебни пръсти” ще ги отведе в приказния свят на растенията и “Тайната градина”, например.

Сезонът на приключенията се случва винаги и навсякъде – достатъчно е като децата смело да тръгнем накъдето ни видят очите и ни отведат мечтите.

Comments are closed.