ресурси

 

June 2021
M T W T F S S
« Nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Спомени, спомени...

След всички изказани и неизказани думи, идеи, проекти, осъществени и неосъществени мечти, след безброй срещи, семинари, групи за игра, занимания и излети, след многобройните акции по изграждане на “ЕкоЦентър Приятели”, след всички споделени делници и празници, остават спомените. “Плейцентър Приятели” отвори врати на 1. 06. 2009 г. и затвори точно 2 години по-късно – на 1. 06. 2011 г. През тези 2 години имахме и трудни моменти, и прекрасни преживявания. Това е обективната реалност – а от субективния поглед на всеки един от нас (и родителите, и децата) зависи да запомним главно хубавото, да научим нещо ценно от всяко едно от предизвикателствата по пътя и да продължим напред по-мъдри, по-зрели и без да губим ентусиазма си. Ето и снимки от последното, заключително парти на “Плейцентър Приятели” – един прекрасен край на нещо също толкова прекрасно.

Hungry caterpillar

"The very hungry caterpillar" на Ерик Карл с Еми. "Гладната гъсеничка" е класика на всеки наш рожден ден; този път - с участието на децата

Музика със Злати

Музика със Злати - песни, танци и игри, а също и пространство за изява на бъдещи таланти

Танцът на майките и децата

Балонът се надува... надува... надува....

Арт ателие за сръчни ръчички с Меги от "Детски стъпки"

The very hungry caterpillar cake

Страхотната торта "Гладната гъсеничка" на Ирина, точно толкова вкусна, колкото и красива

(Част от) децата на "Плейцентър Приятели" (никога не е лесно да ги съберем за снимка)

И накрая, но не и по важност - майките. "Нужно е цяло село, за да отгледаш едно дете", се казва в една африканска поговорка. Близо сме ;) .

Голямо БЛАГОДАРЯ на всички, които бяха част от това преживяване, както и специално на Мира и Елеонора за прекрасните снимки.

Comments are closed.