ресурси

 

August 2022
M T W T F S S
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

За традициите

плейцентър_мартенициТрадициите, които следваме и поддържаме; традициите, които създаваме и оставяме: еднакво важни за нас и децата ни. Те ни дават ритъм и увереност, създават чувство за идентичност и принадлежност. Идва Баба Марта и с нея – една от любимите традиции на децата ни. И макар че е много лесно да си купим мартенички от хилядите сергии с внос от Китай, има нещо безкрайно очарователно в това да ги изработим сами с децата си; да ги научим как се усукват конци, как се правят пискюли и помпони; как се връзват ръчичките и краченцата на Пижо и Пенда. На мартеничките е посветена и последната седмица на февруари в „Плейцентър Приятели”. И особено арт ателието в сряда, когато наред с традиционните мартенички от конци, ще експериментираме и с филц. Още идеи за мартенички от солено тесто предлагаме в новия брой на еко списанието  МОГИ – зелената маймуна, което можете да намерите и в Плейцентъра.

Каним ви още на семинара за деца и родители Общуване с бебето и детето с Анастасия. Семинарът е особено популярен и предварителното записване е задължително.

Освен това, в петък ви каним на Английски приказки и песнички с Ади. Силно препоръчано!!!

В последната събота от месеца пък организираме поредното традиционно месечно парти, само че този път у дома, в „Плейцентър Приятели”. Поради ограниченото място, само за членове и техните приятели.

И накрая: ще сме ви много благодарни, ако попълните един въпросник за любимата играчка на детето/децата ви за едно психологическо изследване, което скоро ще публикуваме на нашия сайт. Ами това е! Очакваме ви при нас!

Comments are closed.